Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Borduurdiensten

Of het nu gaat om het leveren en/of borduren van bedrijfskleding, schoenen, mutsen, petten of relatiegeschenken. Geborduurde producten daar kunnen wij voor zorgen.

theedoos-logo-zwangerschapenzo-geborduurd-op-hout-embroidered towels with logo of Maiden LaneEen bedrijf heeft een bepaalde uitstraling. Met deze uitstraling gaan wij aan de slag. We zoeken daarbij de passende artikelen en gaan daar een mooi geborduurd logo of afbeelding op maken. Lever een afbeelding of een logo aan en wij, als specialist, maken  hiervan zelf een borduurkaart, zodat we artikelen kunnen gaan borduren.

geborduurde fred en ed pet van firma Laros

Voor Laros Entertainment een Fred en Ed pet geborduurd

Petten en mutsen borduren

Naast werkkleding, schoenen en relatiegeschenken hebben we allerlei petten en mutsen in ons assortiment. We kunnen hier logo’s, afbeeldingen of namen op borduren. Het is ook mogelijk om de tekst wat dikker op de pet te krijgen, wat een aparte uitstraling geeft.

 

Gepersonaliseerde cadeaupakketten

We maken ook speciale pakketten om cadeau te geven aan klanten of werknemers. Geef aan ons door voor wat voor gelegenheid het cadeau bedoeld is en wij laten dan wat mogelijkheden zien. We geven hier een persoonlijk tintje aan, zodat het cadeau uniek wordt.

 

Logo’s digitaliseren

We maken onze borduurkaarten zelf. Dit doen we ook voor andere bedrijven. Je levert een logo in een vectorformaat of een goede kwaliteit jpg aan en wij kunnen deze digitaliseren, ook wel punchen genoemd. Onze borduurmachine kan deze lezen en het logo verwerken.

 

 

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×