Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Over borduurstudio Ruudrob

We zijn altijd actief geweest in het MKB en hebben daarbij veel ondernemerservaring opgedaan. We weten dat de presentatie van een bedrijf niet ophoudt bij extern reclame maken. Wij willen met borduurstudio Ruudrob daarbij helpen.

Het viel ons in de voorgaande onderneming al snel op dat een geborduurd logo echt werd gezien. Klanten zien je oog voor detail en dat personeel er verzorgt uitziet. Het bedrijf komt meteen in de eerste indruk goed uit de verf en dat telkens opnieuw. Want een geborduurd logo blijft mooi. Ook als de werkkleding al wat vervuild is, blijft het geborduurde logo goed ontvangen worden.

Naar contact
directeur-ruudrob-borduurshop-albert-van-der-meulen
Ik help jou om je producten uniek te maken

We zijn met de vorige onderneming moeten stoppen. Die was fysiek te zwaar geworden. Het ondernemer zijn is echter iets wat je niet zomaar naast je neer kan leggen. Daardoor hebben we besloten om een servicegericht bedrijf op te zetten, waarbij we de ervaringen die we in het verleden op hebben gedaan ten dienste kunnen brengen van veel andere bedrijven.

Daar komen wij als borduurstudio om de hoek.

Voor elk bedrijf en budget een passende oplossing bieden. Zoveel mogelijk rendement uit een zo beperkt mogelijke investering. Maar ook buiten de gebaande paden durven lopen, opties bedenken waardoor je er echt uit springt. Dat is ook ondernemen, dat is wat we graag doen om een bedrijf verder te helpen.
Want met borduren kan zoveel meer dan alleen een statisch logo op een overall.

Een bedrijf de uitstraling geven die het verdient.

Onze visie richt zich veel meer op het totaalplaatje. De mensen op de werkvloer zijn de ambassadeurs van een bedrijf. Die geven een boodschap mee. Het logo is er natuurlijk een van. Maar wat zegt een logo nog meer dan alleen je pictogram of bedrijfsnaam?

Heb je er ook al eens aan gedacht dat die boodschap ook dynamisch kan zijn? Soms is er behoefte aan werving van personeel of moet de nadruk wat meer gelegd worden op het genereren van omzet. Of heb een bedrijf dat regelmatig een slogan verandert? Dan kunnen we gewoon voor een kliksysteem zorgen, waardoor in een klik een andere boodschap aan klanten gegeven wordt.

Als je bij ons aanklopt helpen we graag om personeel er netjes bij te laten lopen en een bedrijf ook die uitstraling te geven die op dat moment nodig is. We helpen graag op een moderne dynamische wijze een bedrijf te presenteren.

We zijn niet zomaar een borduurbedrijf, we zijn dienstverleners.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×