Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Unieke geborduurde relatiegeschenken

Een relatiegeschenk met een geborduurd persoonlijk tintje. Of het nu om een bedrijfslogo gaat of de naam van een klant. Van alles is mogelijk om een persoonlijk relatiegeschenk te maken met een borduurwerk. Zelfs op hout!

Een bedrijf vooruit helpen is niet alleen een goed product leveren of mooie offerte opstellen. De relatie met een klant of personeel is een belangrijk element in een goede bedrijfsvoering. Klanten, maar ook personeel stellen een attentie altijd erg op prijs. Een goede ondernemer weet dit, en zal op gepaste wijze zijn klanten willen bedanken, zonder daar iets voor terug te vragen. Ook de mensen die voor je werken verdienen het af en toe een blijk van waardering te ontvangen. Een uniek en persoonlijk relatiegeschenk is dan de oplossing. Een klein, maar goed gekozen geschenkje nog jaren herinnerd zal worden.  Pak het slim aan en het presentje maakt ook nog reclame voor het bedrijf!

Geborduurde relatiegeschenken voor elke gelegenheid

Wij hebben verschillende artikelen en zelfs cadeaupakketten die we kunnen personaliseren met een naam, bedrijfslogo of zelfs een specifieke geborduurde tekening. We kunnen bijvoorbeeld het geboorte- of trouwkaartje van een klant of werknemer omzetten in een borduurwerk op  bijvoorbeeld een baby- of handdoekenpakket.  Zo krijgt het relatiegeschenk een uniek en persoonlijk karakter.

  • Custume made
  • Voorzien van bedrijfslogo
Naar contact

Sleutelhanger met ring geborduurd met naam Benthe

Sleutelhangers en keycords

Wij borduren sleutelhangers met bedrijfsnaam of logo. Denk aan een rijschool die een sleutelhanger als relatiegeschenk aan een geslaagde kandidaat meegeeft. Deze kunnen zelfs nog persoonlijker door er een naam van de geslaagde erop te borduren. Maak de wensen kenbaar. Wij vervaardigen deze artikelen zelf en zijn dus heel flexibel in maten en uitvoering hiervan.

 

cadeaupakket handdoeken met logo van ZuitNL

Gastendoekjes, handdoeken en strandlakens

Je hebt keuze uit verschillende kleuren en maten. Wij leveren mooie handdoeken van een zware kwaliteit katoen. Deze handdoeken wassen we voor het borduren. Dit heeft als voordeel het borduurwerk ook mooi blijft als de handdoek nadien gewassen wordt. Want een relatiegeschenk moet wel goed zijn en ook mooi blijven. Het bedrijf geeft niet zomaar wat weg toch?

 

Een knuffelschaap op een motor gemaakt van babyspullen.

Babypakketten

We hebben babypakketten in verschillende prijscategorieën. Kies een pakket of geef aan welke prijscategorie het mag zijn en wij stellen dan een pakket samen. De artikelen kunnen voorzien worden van een naam, geboortekaartje en/of bedrijfslogo. Zijn er heel specifieke wensen voor een relatiegeschenk. Laat het ons weten. Wij beschikken over een eigen atelier en denken graag mee.

 

theedoos-logo-zwangerschapenzo-geborduurd-op-hout-

Borduren op hout

Het is zelfs mogelijk om op hout te borduren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld theedozen maken met een bedrijfslogo erop. Staat leuk in de spreekkamer waar relaties ontvangen worden.

 

Zelf een leuk cadeau of relatiegeschenk voor ogen? Laat het ons weten.

Loop je met een idee rond en het is niet te vinden of weet je niet wat mogelijk is? Bel ons, we kijken of we het kunnen realiseren.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×