Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Haal- & brengservice

Met onze haal- & brengservice halen we artikelen op en brengen ze ook weer terug. Ook paskleding kan afgeleverd worden, zodat het passen sneller en eenvoudiger kan.

Wij begrijpen de drukte van een bedrijf en dat er daarom misschien geen tijd is om de kleding te komen brengen en ophalen. Wij komen dan graag met onze breng & haal service persoonlijk langs.

Mail, bel of app ons als wij de artikelen kunnen komen halen. Dan laten wij weten wanneer we langskomen. Mocht die dag niet uitkomen, een andere ophaal locatie of gewoon liever dat we na werktijd langs komen? Laat ons het weten dan wordt dat geregeld.

Deze service geldt niet alleen voor het halen en brengen van artikelen. Ook het uitzoeken en bepalen welke kleding, mutsen, petten e.d. komen we graag op locatie doen. Zo kun je veel (reis)tijd besparen.

Bij ons draait het om service, dus doen we dat graag.

Naar contact

Al bedrijfskleding gekocht?

Dan helpen we nog steeds erg graag met het personaliseren van die kleding. De kleding kan bij ons op het atelier afgeleverd worden of gewoon opgestuurd. We komen het ook graag halen, dan is er natuurlijk geen risico op zoekraken. Dan is er nog even persoonlijk contact. Is er haast bij dan is dit natuurlijk wel echt een ideale service.
Na het uitvoeren van het borduurwerk komen we de kleding weer afleveren.

Bedrijfskleding passen; ook met haal- en brengservice.

Al je werknemers in een nieuwe outfit. Samen bepalen we welke kleding bij het bedrijf en personeel hoort. Daarna is het passen geblazen. Door de unieke haal- en brengservice worden er  verschillende maten van de bedrijfskleding geleverd. Dan kan het personeel passen wanneer het uitkomt.

Heeft iedereen gepast dan halen wij de paskleding weer op. We weten welke maten er nodig zijn en de bedrijfskleding wordt daarna met het geborduurde logo weer keurig bij op de zaak afgeleverd.  Zo is er zonder zorgen altijd passende kleding voor je mensen.

Het is natuurlijk ook geen probleem als de mensen zelf even langs komen om in het atelier de bedrijfskleding te passen. Dit kan ook na werktijd.

  • Persoonlijk contact
  • Uniek in de branche
  • Tijd besparend

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×