Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Borduren

Dat je werkkleding kunt borduren is alom bekend. Maar we kunnen veel meer. Ook materialen die niet direct voor de hand liggen kunnen wij borduren. Denk hierbij aan schoenen, tassen, leren riemen en ook sportkleding is te borduren. Kom gerust eens langs.

Dat werkkleding geborduurd kan worden is alom bekend. Je kan je logo erop laten zetten of je naam.  Maar ook een leuke persoonlijke afbeelding is mogelijk om een borduurwerk van te maken. Leuk om een bijzonder cadeau te geven bij een huwelijk, geboorte of andere bijzondere gebeurtenis.Een automat geborduurd met het logo van rijschool Kootstra

Vaak krijgen we de vraag of sportshirts geborduurd kunnen worden. Dat is vaak mogelijk. Kom gerust eens kijken naar de voorbeelden in onze showroom.

We borduren allerlei soorten schoenen. Veel sportschoenen worden voorzien van initialen of namen. Ook een vlag wordt er vaak bij geplaatst. Bij leren schoenen hebben we al logo’s van bedrijven geborduurd. Met een zeer mooi resultaat.

En dat je op hout kunt borduren is waarschijnlijk minder bekend. Ook hiermee kun je leuke dingen maken. We hebben als relatiegeschenk al enkele theedozen geborduurd. Een theedoos met het logo van mooi op maat op het hout geborduurd

Heb je tassen, dassen, mutsen of bijvoorbeeld handschoenen en wil je deze herkenbaar maken. Kom even langs en wij borduren er een naam of afbeelding op. Nooit meer twijfel of het je eigen spullen zijn en ze zien er nog fancy uit.

Dus ook voor bijzondere wensen kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op en dan kijken wij hoe we die kunnen realiseren. Borduren is onze specialiteit.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×