Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Petten en mutsen borduren Etten-Leur

Een pet in de zomer tegen de zon of een muts in de winter tegen de kou. Maak een pet of muts persoonlijk. Laat hier het logo van je bedrijf of een naam opzetten. Ook leuk om als presentje weg te geven.

Een grijze Blacklader pet met het logo van aannemersbedrijf VerheijenWij borduren allerlei verschillende soorten petten. Je kunt zelf een pet meebrengen, dan kijken wij of deze te borduren is. Zelf nog een geen pet. Geen enkel probleem. In ons standaard assortiment hebben wij petten en mutsen van het merk KingCap en Clique. Elke pet heeft een eigen pasvorm. Is deze hoog, medium, laag of Amerikaans, iedereen ervaart een ander gevoel.  Je kunt in het atelier in Etten-Leur komen passen welke pet of muts het lekkerste zit en het beste bij je doel past.  We bekijken dan welke mogelijkheden er zijn wat betreft het borduren. Teksten en logo’s kunnen op verschillende plaatsen geborduurd worden.

 

Assortiment KingCap pettenlogo van het merk KingCap

 

Basic Brushed Cap 46 V
klik hier voor beschikbare kleuren

Brushed Turned Top Cap 36 WEen sportieve oranje wit kleurige KingCap pet. De kleuren worden gescheiden door een zwart biesje.
klik hier voor beschikbare kleuren

Brushed Turned Top Kids Cap 36 K
klik hier voor beschikbare kleuren

Exclusive Double Layered Cotton Mesh Cap 48 L
klik hier voor beschikbare kleuren

Exclusive Fine Cotton Cap 45 L
klik hier voor beschikbare kleuren

Fine Canvas Cap 47 DKingCap exclusieve dubbellaags katoenen mesh grijze pet
klik hier voor beschikbare kleuren

Fine Rib Cap 47 F
klik hier voor beschikbare kleuren

Heavy Brushed Ultimate Sandwich Cap 46 T
klik hier voor beschikbare kleuren

Heavy Twill Duo-Tone Strap Cap 48 S
klik hier voor beschikbare kleuren

Luxury Ball Marker Cap 46 GEen blauwe King trucker pet van gewassen katoen.
klik hier voor beschikbare kleuren

Luxury Fine Cotton Cap 46 L
klik hier voor beschikbare kleuren

Luxury Cotton/Microfiber Sports Cap 48 V
klik hier voor beschikbare kleuren

Luxury Sports Cap 46 S
klik hier voor beschikbare kleuren

Microfiber Sports Cap 47 G
klik hier voor beschikbare kleuren

Original Washed Army Cap 49 A
klik hier voor beschikbare kleuren

Ultimate Heavy Brushed Cap 46 A
klik hier voor beschikbare kleuren

Washed Cotton Cap 46 W
klik hier voor beschikbare kleuren

Washed Cotton Soft Mesh Trucker Cap 45 W
klik hier voor beschikbare kleuren

Superior Heavy Twill Reflex Cap 47 R
klik hier voor beschikbare kleuren

 

 

 

 

KingCap Brushed Turned Top Kids Cap type 36K

Deze cap is gemaakt van 100% geborsteld katoen. De pasvorm van deze pet is medium hoog en heeft 6 panelen gedraaide top. De omvang van 54 cm kan met de klittenband sluiting op de juiste maat worden gemaakt. Er kan prima een naam of leuke afbeelding op de pet geborduurd worden.

 

KingCap Brushed Turned Top Cap type 36W

Deze cap is gemaakt van 100% geborsteld katoen. De medium profile pet heeft 6 panelen, welke geschikt is om een logo, afbeelding of tekst op te borduren. De pet is 58 cm in omvang en in grote te verstellen door een klittenband sluiting.

 

KingCap Exclusive Fine Cotton Cap type 45L

Deze cap is gemaakt van 100% twill katoen. De pasvorm van deze pet is medium hoog en heeft 5 panelen. De omvang van 58 cm kan met een metalen gespsluiting op de juiste maat worden gemaakt. Er kan prima een logo, afbeelding of tekst op deze pet geborduurd worden.

 

KingCap Washed Cotton Soft Mesh Trucker Cap type 45W

Deze katoenen cap heeft een geleefd uiterlijk, doordat er gebruik is gemaakt van gewassen katoen. Dit in combinatie met soft mesh aan de zij- en achterkant. Deze 58 cm grote truckerspet is met een plastic sluiting aan de achterzijde op grote aan te passen. De 6 panelen tellende pet heeft een laag profiel als pasvorm. Maak de pet extra stoer door hem te laten borduren met naam of afbeelding.

KingCap Ultimate Heavy Brushed Cap type 46A

Deze cap is gemaakt van 100% zwaar geborsteld katoen. Deze pet heeft een Amerikaanse pasvorm met 6 panelen. De omvang van 58 cm kan met de metalen gesp met drukker op de juiste maat worden gemaakt. De pet is geschikt om een logo, afbeelding of tekst op te borduren.

 

KingCap Luxury Ball Marker Cap type 46G

Deze pet is gemaakt van 100% polyester. In de pet zit een magneet om de ball marker op te klikken. De pet bestaat uit 6 panelen en heeft aan de voorzijde een zachte voering. De lage profilering van de pet is in grote te verstellen door middel van een klittenband sluiting met inkeping. De omvang van de pet is 58 cm. De pet bestaat uit twee kleuren.

 

KingCap Luxury Fine Cotton Cap type 46L

Deze cap is gemaakt van 100% twill katoen. Deze pet heeft een medium profile pasvorm. Aan de voorzijde is de pet voorzien van een voering, waardoor deze pet prima geborduurd kan worden. De omvang van 58 cm kan op maat gemaakt worden met een gesloten metalen gesp. De pet heeft 6 panelen. Hij is leverbaar in 17 kleuren.

 

KingCap Luxury Sports Cap type 46S

Deze cap is gemaakt van 100% polyester. Deze pet heeft een lowprofile pasvorm. Aan de voorzijde is de pet voorzien van een zachte voering. Deze kan prima borduurd worden. De omvang van 58 cm kan op maat gemaakt worden met een klittenband sluiting met inkeping. De pet heeft 6 panelen.

 

KingCap Heavy Brushed Ultimate Sandwich Cap type 46T

Deze cap heeft een gekleurd randje in de klep en is gemaakt van zwaar geborsteld katoen. Deze pet heeft een laag profiel pasvorm en heeft 6 panelen. De omvang van 58 cm kan met de open metalen gesp met doorvoer tule op de juiste maat worden gemaakt. Deze pet is geschikt om een logo en/of tekst op te borduren.

 

KingCap Basic Brushed Cap type 46V

Deze cap is gemaakt van 100% geborsteld twill katoen. De pasvorm van deze pet is medium hoog en heeft 6 panelen. De omvang van 58 cm kan met de klittenband sluiting op de juiste maat worden gemaakt.

 

KingCap Washed Cotton Cap type 46W

Deze moderne cap is gemaakt van 100% gewassen katoen. De laag profiel pet heeft 6 panelen. De omvang van 58 cm kan met een gesloten metalen gespsluiting op de juiste maat worden gemaakt. Er kan prima een logo, afbeelding of tekst op deze pet geborduurd worden.

 

KingCap Fine Canvas Cap type 47D

Deze cap is gemaakt van 100% fijne canvas katoen. De pasvorm van deze pet is medium hoog en heeft 6 panelen. De omvang van 58 cm kan met de metalen gesp sluiting op de juiste maat worden gemaakt. De voorzijde is voorzien van een voering. Hier kan prima een naam of leuke afbeelding op de pet geborduurd worden.

KingCap Fine Rib Cap type 47F

Deze cap is gemaakt van 100% fijne corduroy katoen. Dat geeft de pet een exclusieve en warme uitstraling. De standaard grote van de pet is 58 cm. Hij kan op de juiste maat gezet worden met een gesloten metalen sluiting. De pet bestaat uit 6 panelen en heeft een gemiddelde hoogte van pasvorm. De voorzijde is te voorzien van een voering. Hier kan prima een naam of leuke afbeelding op de pet geborduurd worden. Maak gerust een afspraak om de verschillende modellen te passen.

 

KingCap Microfiber Sports Cap type 47G

Dit is een laag profiel sport pet gemaakt van 100% polyester met microfiber. Deze lekker lichte pet met metalen sluiting hebben we in 5 kleuren. Met een mooi geborduurd logo, naam of afbeelding maak je hem extra herkenbaar en bijzonder. Benieuwd welke pet het lekkerste zit, maak een afspraak om te passen.

KingCap Superior Heavy Twill Reflex Cap type 47R

Deze katoenen pet is gemaakt van zwaar twill katoen. De klep bestaat uit twee kleuren met hier tussen een gekleurd biesje. De cap met een amerikaanse pasvorm kan in grote versteld worden door een metalen clip aan de achterzijde. Al onze petten zijn geschikt om te borduren.

 

 

KingCap Exclusive Double Layered Cotton Mesh Cap type 48L

Een bijzonder mooie pet met zeer exclusieve uitstraling is in een kleur leverbaar. De uit 100% katoen bestaande pet heeft een medium pasvorm. De grote is aan te passen doormiddel van een klittenband sluiting aan de achterzijde. Met een persoonlijk gekozen borduur ontwerp maak je hem nog exclusiever.

 

KingCap Heavy Twill Duo-Tone Strap Cap type 48S

Deze pet is gemaakt van 100% zwaar twill katoen. De binnen- onderkant van de klep heeft een andere kleur dan de pet zelf. Dit geeft een speels effect. Met de bekende metalen clip sluiting en de half hoge pasvorm een uitstekende kwaliteits pet. Ook deze pet is prima te borduren met een logo, afbeelding of tekst. Wist je dat je een naam zelfs 3D kunt laten borduren? Vraag naar de mogelijkheden.

 

KingCap Luxury Cotton/Microfiber Sports Cap type 48V

Deze sportieve cap heeft een bijzondere uitstraling. Dit komt doordat er twee kleuren stof over de hele pet door lopen, gescheiden door een gekleurd biesje. De pet is gemaakt van polyester katoen in combinatie met geborsteld katoen en microfiber stof. Deze pet, met medium hoog profiel, telt maar liefst 10 panelen en is aan de voorzijde te borduren. Aan de achterzijde is de pet in grote aan te passen doormiddel van een gesloten metalen clip.

 

KingCap Original Washed Army Cap type 49A

Een pet met een rechte pasvorm. De leger pet is gemaakt van 100% gewassen katoen en is leverbaar in twee kleuren. De omvang van 58 cm is te verstellen met behulp van een klittenband sluiting.

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×