Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Persoonlijke kraamcadeau’s samenstellen

Wij maken ook persoonlijke kraamcadeau's. Er is keuze uit verschillende pakketten of om een enkel(e) babyartikel(en) te laten personaliseren. Met een aangeleverd geboortekaartje of het thema kan het cadeau hierop afgestemd worden.

Dus buiten de naam is het ook mogelijk om een afbeelding te laten borduren. Op een slabbetje is het leuk om naam met de afbeelding van het geboortekaartje te zetten. Rompertjes kunnen ook borduurd worden met een afbeelding. Een kaartje met een afbeelding kun je gewoon in Etten-Leur afgeven of een scherpe foto van goede kwaliteit mailen of appen.

 

Een knuffelschaap op een motor gemaakt van babyspullen.

Kraampakket motorfiets

Knuffel op motorfiets

In dit pakket zijn de volgende items verwerkt: Een knuffel,  schouder spuugdoekjes, spuugdoekje, speendoekje, babymutsje, slabbetje, luiers. Dit alles krijgt dus een mooie uitstraling met allemaal nuttige artikelen die de ouders prima kunnen gebruiken. Op drie producten staat een naam geborduurd. Afbeeldingen of meer items geborduurd kan tegen meerprijs.

 

 


Een kraamcadeau in de vorm van een luchtballon met een knuffelschaap erin.

Kraampakket luchtballon

Knuffel in luchtballon

In dit pakket hebben we de volgende producten verwerkt: Een knuffel, speendoekje, babymutsje, rompertje, slabbetje, bal en een mandje. De bal is uniek. Deze maken wij zelf. Op twee producten wordt een naam geborduurd. Afbeeldingen of meer items geborduurd kan tegen meerprijs.

 

 


Kraamcadeau zittende pop met zachte bal met naam

Kraampakket pop met bal

Pop met bal

In dit pakket hebben we de volgende producten verwerkt: Een mutsje, spuugdoekjes, rompertje, bal, luiers, slabbetje en fopspeen. Op drie producten wordt een naam geborduurd en op een item een afbeelding. Meer afbeeldingen of meer items geborduurd kan tegen meerprijs.

 

 


kraamcadeau in de vorm van een zittende pop met knuffel

Kraampakket pop met tutpopje

Pop met tutpopje

In dit pakket hebben we de volgende producten verwerkt: Een mutsje, rompertje, spuugdoekjes, luiers, fopspeen, speendoekje en slabbetje. Op drie producten wordt een naam geborduurd en op een item een afbeelding. Meer afbeeldingen of meer items geborduurd kan tegen meerprijs.

 

 


Losse artikelen personaliseren

Je kunt ook één of meerdere artikelen kiezen. Deze personaliseren we graag voor je. En ook deze kunnen we dan op een leuke manier verpakken. Vraag naar de mogelijkheden.

stoffen babybal met geborduurde naam

Zachte bal voor baby’s

Unieke bal met geborduurde naam

Deze stoffen bal is uniek. Een baby kan deze bal al snel zelf vasthouden door de unieke openstructuur. De bal is lekker zacht en licht. Er kan een naam, geboorte datum of zelfs een telefoonnummer op geborduurd worden. De bal kan gewoon gewassen worden in de wasmachine op 30 graden.

 

 

 


 fleece cuddly toy with embroidered name

Knuffeltje van fleece met geborduurde naam

Een geborduurd babyknuffeltje in de kleur licht roze met de naam Michelle erop.

Tutpopje met geborduurde naam

Tutpopje met geborduurde naam

We hebben tutpopjes van Funnies, maar ook homemade tutpopjes. Een lekker zacht knuffeltje waar baby’s heerlijk gehecht aan kunnen raken. Hierop kunnen we de naam borduren. Ook is het slim om een telefoonnummer klein erop te laten borduren. Mocht je ooit het popje verliezen is voor de vinder het popje nog terug te bezorgen. Kan veel verdriet voorkomen.

 

 


baby rompertje met afbeelding van geboortekaartje geborduurd

Rompertje met geborduurde afbeelding van geboortekaartje

Rompertjes

We hebben rompertjes van het merk Funnies in het assortiment. Deze zijn in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Deze rompertjes kunnen voorzien worden van een naam. Wat leuk is om cadeau te geven. Ook kun je een afbeelding en naam op het rompertje laten zetten. We hebben veel standaard afbeeldingen waar je uit kunt kiezen.
Hier zie je een foto van mensen die een rompertje hebben laten maken met de afbeelding van het geboortekaartje erop. Heel persoonlijk en super leuk om cadeau te geven of te krijgen.

 


Witte slabbetjes met figuurtjes en de naam erop geborduurd

Slabbetjes

We hebben standaard slabbetjes van Funnies in onze collectie. Hier heb je keuze uit verschillende kleuren. Naast deze slabbetjes hebben we hele mooie witte homemade slabbetjes van dikke wafelbadstof. Hierop komen afbeeldingen heel mooi uit. We borduren heel veel van deze slabbetjes. En elk slabje is toch weer uniek. We krijgen hier zeer positieve reacties op. Je heb keuze uit veel afbeeldingen of je laat een geboortekaartje digitaliseren.

 

* aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden verleend. Deze dingen enkel als indicatie. Kleuren of exacte uitvoering kan afwijken. Genoemde artikelen zitten er wel in verwerkt.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×