Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Babyartikelen

Wil je een leuk cadeautje geven dan kunnen wij je verder helpen. We hebben verschillende artikelen in ons assortiment die we kunnen personaliseren. Laat weten wat je wensen zijn en wij kunnen ze dan meestal voor je realiseren.

Knuffeltjes

We hebben verschillende knuffeltjes in ons assortiment. Van kleine tutpopjes tot wat grotere knuffels. Hierop kan natuurlijk een naam geborduurd worden.

Drie tutpopjes voorzien van een geborduurde naamfleece cuddly toy with embroidered namefunnies schaap om te kunnen bordurenEen speenpopje voorzien van een geborduurde naam Less en geboortedatum roze knuffel konijntjes geborduurd met de naam liene Een knuffelschaap met op de buik een tafelreel van het geboortekaartje van Lola

 

Rompertjes

Rompertjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We kunnen hierop een tekst of afbeelding borduren, maar ook is het mogelijk om deze te bedrukken.

Een overslag rompertje met een borduring van de afbeelding die op het geboortekaartje staatEen wit prenatal rompertje met bedrukte tekst opa en oma worden.baby rompertje met afbeelding van geboortekaartje geborduurdEen stone green rompertje met een bedrukking van een giraf met bril

Rompertje in de kleur blush bedrukt met de tekst papa je kunt het

Babymutsjes

We hebben mooie babymutsjes met een omslag in verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk ook zelf een mutsje meebrengen die wij dan voor je borduren of bedrukken. Bij een mutsje heeft het onze voorkeur om deze te borduren boven bedrukken, omdat een borduring mooier blijft op een muts.

Een babymutsje met de geborduurde naam Dilantrico baby mutsje voor een meisje met de naam michelle erop gebreid licht grijze baby muts met een roze geborduurd de regt logo gebreid zwart baby mutsje met rood de regt logo

 

Baby bal

Een speciale bal voor baby’s. Deze bal kunnen de kleintjes al snel zelf vast pakken. We maken deze ballen zelf, dus er zijn veel kleur variaties mogelijk. We kunnen hier een tekst op borduren.

stoffen babybal met geborduurde naamEen stoffen bal voor baby's. Geborduurd met naam. Een leuke roze babybal met een geborduurde naam.

 

Slabbetjes

We hebben verschillende slabbetjes in ons assortiment. De meest verkochte slabbetjes zijn de witte. Deze zijn vervaardigd van hoogwaardig “wafel katoen” en hebben een striklint. Deze relatief dikke slabbetjes nemen goed vocht op en blijven goed in vorm.

Daarnaast hebben we slabbetjes van “badstof”. Deze hebben een klittenband sluiting. Deze heb ik standaard in twee kleuren: Blush en Stone green.

Op beide slabbetjes kunnen afbeeldingen of namen geborduurd worden. We hebben al veel standaard afbeeldingen in onze collectie. Klik hier voor enkele voorbeelden.

Een slabbetje geborduurd met een pandabeertje en de naam Linn Een slabbetje met de naam gijs en een olifant geborduurd Een geborduurd herkenbaar VW-busje met de naam king eronder Een leeuwtje geborduurd op een slab met een naam erbij Een ram geborduurd op een slabbetje met de naam Mia eronder Het beertje slaapt op een wolk met de naam Mila. Dit alles is geborduurd Minimalistisch getekende poesjes omgezet in een geborduurd patroon Een witte slab met een geborduurd aapje erop met de naam Sebas eronder Witte slab met bijtje erop geborduurd Witte slabbetje geborduurd met een slapend konijntje en de naam Zoë Wit slabbetje met een afbeelding van een eenvoudige beer erop geborduurd

Speciaal op verzoek gemaakte artikelen

Wij vervaardigen ook zelf in ons atelier artikelen die we  vervolgens kunnen borduren of bedrukken.

Zo hebben we een speelkleed gemaakt. Dit kleed is ongeveer één meter bij één meter groot. Hierop zijn allemaal kindertekeningen geborduurd. Dit was een kraamcadeau voor de juf van de klas.

Ook hebben wij een verschoonkleed gemaakt. Hierop is een afbeelding uit het babykamertje gebruikt om deze persoonlijk te maken.

Zo hebben we verschillende muziekdoosjes geborduurd met afbeeldingen die de klanten wenste. Vraag naar de mogelijkheden.

Heb je een idee om het babykamertje of je babycollectie te verfraaien neem contact op en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Geborduurde tekeningen van kinderen uit groep 1-2 op een speelkleed Een verschoondoek met een afbeelding uit de babykamer.

Baby pakketten

Een mooi pakket met allemaal babyartikelen erin. We kunnen deze artikelen voorzien van een borduring of bedrukking.
kraamcadeau zittende pop met geborduurde slab met figuurtje en naam saarkraamcadeau in de vorm van een zittende pop met knuffel Een kraamcadeau in de vorm van een luchtballon met een knuffelschaap erin. Een knuffelschaap op een motor gemaakt van babyspullen.

 

Prijzen

Neem voor de prijzen contact met ons op of kijk in de facebookshop of in de whatsapp catalogus.

 

 

* alle genoemde prijzen zijn exclusief btw

Bestellen

Je kan een email sturen naar : info@ruudrob.nl of een appje sturen naar 076 5040613 of via facebook(shop).

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×