Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Specialist in het borduren van bedrijfskleding

Wij als borduurspecialist geven jouw personeel een verzorgde en professionele uitstraling door jouw logo vakkundig op je bedrijfskleding te borduren. We maken samen een op maat gemaakt plan om je bedrijf op gepaste wijze te presenteren.

Elke werknemer heeft zijn eigen taken en daarmee ook  speciale eisen voor zijn werkkleding. We bekijken specifiek naar deze eisen en passen hier de kleding en het borduurwerk op aan. Er kan tevens een persoonlijk tintje aangegeven worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een naam of functie. Dat kan zelfs met een kliksysteem zodat je kleding tussen personeelsleden kunt wisselen.

 

Wij leveren ook geborduurde bedrijfskleding

Naast dat wij specialist zijn in het borduren van bedrijfskleding kunnen wij ook prima adviseren bij het aanschaffen van nieuwe kleding.  We regelen paskleding en leveren daarna de kleding. We werken standaard met het Scandinavische merk Blåkläder. Maar andere merken zoals Snickers en Tricorp kunnen wij ook leveren.

Dus heb je nog geen kleding? Geen probleem ook dit regelen we graag voor je.

 

Mooi project gerealiseerd in Etten-Leur

Het nieuwe sportcentrum ZuitNL the sport community hebben wij de shirts voorzien van het logo en beeldmerk. Dit sportcentrum is 24 september 2020 geopend en is gevestigd aan Trivium 120 in Etten-Leur

 

  • Persoonlijk contact
  • Borduren bedrijfskleding
  • Leveren bedrijfskleding
  • > 300 kleuren garen
Naar contact

Je bedrijfskleding of sportkleding geborduurd met ambachtelijke passie.

Als borduurspecialist hebben wij een passie voor de ambachtelijke uitstraling van het echte borduurwerk, zijn we jaren geleden gestart met het borduren van allerlei artikelen. Eerst met een kleine borduurmachine, maar inmiddels werken we met een professionele 10-naaldsmachine. Zo kunnen we jou met onze passie,  en ervaring in het MKB, de kwaliteit garanderen en specifieke zorg verlenen die jouw bedrijf of sportvereniging nodig heeft, zodat jullie goed voor de dag komen.

 

Kwaliteitsgaren in allerlei soorten en kleuren

Elke toepassing heeft ook zijn specifieke eisen voor het gebruikte borduurgaren. Moet het garen robuust zijn, of juist elegant en fijn, chemisch gereinigd kunnen worden, brandwerend zijn of is reflecterend of fluorescerend voor jouw bedrijf belangrijk? Wij kijken welk borduurgaren het meest geschikt is

Ook het aantal kleuren is ongekend. Voor sommige garensoorten hebben wij wel meer dan 300 kleuren tot onze beschikking.

Makkelijk kleine aanpassingen aan logo’s realiseren

Voor elk borduurwerk is een borduurkaart nodig. Omdat wij dit zelf kunnen is het relatief eenvoudig om kleine aanpassingen, variaties te maken op een logo. Hierdoor kunnen we makkelijk nog een extra persoonlijk tintje geven aan afzonderlijke kledingstukken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×