Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Borduur je schoenen, maak ze uniek

Je gewone schoen veranderen wij in een uniek exemplaar. Wat wil je erop hebben? Een naam, je initialen of een logo? Laat het aan ons weten en wij borduren dit op je schoenen. Je zult ze makkelijk herkennen tussen alle andere schoenen van je team genoten.

Sommige leden van het Nederlands zaalvoetbalteam hebben ook initialen op de schoenen geborduurd. Ook de tong van de schoen hebben wij een tekst geborduurd. Super gaaf toch! Wil jij dit ook? Neem even contact op en wij regelen dat voor je. Wij maken van jouw schoenen een paar uniek geborduurde exemplaren van. Kies een kenmerk dat bij je past. Een naam, een tekst of een simpele afbeelding en dat borduren wij dan op jouw schoenen. Super stoer en makkelijk toch?!

 

Trouwschoenen borduren

Een leuk detail voor je bruiloft. Laat je trouwschoenen borduren. Een naam, datum of initialen op je trouwschoenen. Of het nu om Nike airs of sneakers gaat informeer wat mogelijk is.

Een detail van het borduursel op de opmaat gemaakte schoenen van fa Haspels en zonen

Speciale ontwerpen geborduurd op schoenen

In samen werking met ambachtelijke schoenmaker Haspels & zn hebben wij zeer unieke schoenen vervaardigd. Deze specialist in vervaardigen van op maat gemaakte schoenen draagt zorg voor de schoen en wij borduren de gewenste afbeelding of tekst. Wil je echt iets unieks neem contact op met ons of fa Haspels & zn en spreek je wensen uit. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Speciaal cadeau voor de feestdagengrijze sloffen geborduurd met de tekst glucks pilz.

Wil je dit jaar een speciaal cadeau geven met de feestdagen. Laat een paar sloffen personaliseren. Deze sloffen hebben we gemaakt in samenspraak met de opdrachtgever. Zij hebben de tekst en de afbeelding uitgezocht. We hebben een proefje gemaakt en vervolgens ervoor gezorgd dat deze op de sloffen zijn geborduurd. Heb je ook een leuk idee. Laat het ons weten. Wij maken er wat bijzonders van.

Sportschoenen kopen en borduren in Etten-Leur

Schaf bij Bruba sport in Etten-Leur je schoenen aan. Zij adviseren prima welke schoenen geschikt zijn. Daarna regelen zij dan dat de naam erop geborduurd wordt. Als de schoenen klaar zijn kunnen ze bij Bruba sport weer opgehaald worden.

Een licht grijze sportschoen van Decathlon voorzien van geborduurde initialen en nederlandse vlag

Bestaande schoenen borduren

Natuurlijk is het ook mogelijk om reeds gemaakte schoenen te borduren. Een naam, initialen of een vlag is dan goed mogelijk. We kijken dan samen even waar het borduurwerk geplaatst kan worden. Dit is per schoen verschillend. Een leuk detail aan de schoen maakt hem uniek en herkenbaar. Ook leuk om als sponsor zo een team een leuk extraatje te geven. Deze geborduurde schoenen worden ook gedragen door het Nederlands zaalvoetbal team.

  • Tekst of logo
  • Keuze uit 300 kleuren
Naar contact

Leer, stof, kunststoffen; borduren kan op allerlei materialen

Schoenen worden gemaakt van verschillende materialen. Het is voor onze professionele machine geen probleem. Of het nu leren voetbalschoenen,  kunststof Crocs of stoffen sloffen zijn, het materiaal is geen probleem. De kleutergymschoentjes zijn ideaal om op te borduren. En ze worden super goed herkenbaar voor de juf….

Een naam, anagram, logo of vlag op schoenen borduren

Het is natuurlijk ook gewoon erg chic dat er een naam of anagram op je nieuwe tennisschoenen staat. Of laat het logo van de vereniging, de vlag van je favoriete land op de sportschoenen borduren. Het borduurwerk is robuust, gaat er niet af als het nat wordt of als  er over gewreven wordt. De schoenen kunnen gewoon schoongemaakt, zelfs gewassen worden. Maak een afspraak en we kijken wat de wensen en welke mogelijkheden er zijn.

 

Waar moet rekening mee worden gehouden

Onze borduurmachine moet deels in de leest schuiven. De maximale afmetingen en de exacte plaats van het borduurwerk worden bepaald door de schoen. We moeten dit altijd even kijken als we de schoen in de machine plaatsen.  Natuurlijk moeten we daarbij rekening houden met wat er al op de zijkant staat, maar we kunnen een naam of initialen vaak heel mooi borduren.  Natuurlijk geven we graag advies op voorhand. Bel gewoon even en we bespreken wat kan.

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Contactgegevens

076-5040613

Bereikbaar van 9.00 tot 21.00

info@ruudrob.nl

Binnen 24 uur altijd antwoord

Wij staan elke dag klaar om je te helpen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×